6 Sitenizin Geleceği Nasıl Olucak?

13 Temmuz 2012 Cuma günü yazıldı.
Sitenizin Geleceği Nasıl Olucak?


Sitenizi oluşabilecek kötü sonuçlardan korumak: Sitenizde-blogunuzda özgün içerikler, resimler, paylaşarak, pr değeri yüksek ama çok fazla linki olmayan sitelerden backlink alarak, asla ve asla başka sitelerden çalıntı yapmayarak, En önemliside sitenize illegal hit sağlamayarak bunu başarabilirsiniz.
Peki nedir illegal hit: illegal hit toplistlerden, hit sitelerinden sitenize gelen ziyaretçilerdir. İlk başlarda arama motorlarında ve dizinlerde sitenizi yükseltiyor gibi görünsede Adsense gibi reklam şirketleri, google ve diğer arama motorları tarafından sandbox'a düşebilir ve en kötüsüde ban yiyebilirsiniz.Yani kesinlikle hit sitelerine sitenizi eklemeyin.


Sitenizi gelecekte iyi yerlere getirmek: Sitenizin gelecekte iyi yerlere gelmesi sizin elinizde, yukarıdada yazdığım gibi sitenize pr'si yüksek sitelerden link almalısınız, Dmoz gibi dizinlere eklemelisiniz, alexaya sitenizi eklemelisiniz, Kesinlikle sitenizde özgün içeriklere paylaşmalısınız, Hergün düzenli ve güncel içerikler yayınlamalısınız.Seo çalışmaları yapmalısınız, link değişimleri yapmalısınız.


6 yorum

BipoMan dedi ki... @ 13 Temmuz 2012 23:20

Link değişimi şart kesinlikle bir link değişimi benzer içerikli bloglar arasında olmalı yoksa pek bir işe yaramıyor....

Unknown dedi ki... @ 14 Temmuz 2012 22:40

Link değişimi çok önemli zaten fakat bir sorum olacak link değişimini bir karikatür sitesiyle genel blog arasında yapsak faydası olurmu ?

Unknown dedi ki... @ 15 Temmuz 2012 10:15

@Furkan biçer

tabiki faydası olur ama Mesela bir resim üzerine site bulsan onunla çapraz link değişimi yapsan Daha faydalı olur.

erdem mutlu dedi ki... @ 16 Temmuz 2012 11:30

teşekkürler önerileriniz için.

Oğuzhan İsa Temiz dedi ki... @ 16 Temmuz 2012 20:00

Link degişimlerini kendi türden siteleriniz için yaparsanız google gözünde +2 kazanmış olursunuz.

BipoMan dedi ki... @ 18 Temmuz 2012 18:57

@Furkan Biçer
Link değişimi yapacaksan ne kadar benzer içerikli bir site ile yaparsan o kadar çok faydasını görürsün tabi benzerlik azaldıkça faydası azalır.Karşılıklı asla link değişimi yapmayınız bir önemi yok karşılıklı link değişiminin geçen okurum r10 da google matematiği ile ispatını yapmış adam karşılıklı link değişimi sonucunda elde var 0 :D

Yorum Gönder