0 Blogger Bu Yazıyı Paylaş Eklentisi

27 Ağustos 2012 Pazartesi günü yazıldı.
Blogger Bu Yazıyı Paylaş Eklentisi

Merhaba arkadaşlar. Bu yazımda sizlerle Sitenize hit , index hızı , popularite hatta aynı zamanda da reklam sağlayacak Ve Blogger eklentileri içerisinde gerçekten önemli olan Blogger bu yazıyı paylaş eklentisi 'ni paylaşacağım. Blogger bu yazıyı paylaş eklentisi sitenize eklenebilecek blogger için önemli eklentilerden biri.

Adım 1: Blogger kullanıcı paneline giriş yapın → şablon → html'yi düzenle → widget şablonlarını genişlet. Ve ctrl+f fonksiyonu ile aşağıdaki kodu aratın.

<div class='post-footer-line post-footer-line-3'>

Adım 2: Yukarıdaki kodu bulduktan kodun hemen üstüne aşağıda verdiğim kodları ekleyin.

<b:if cond='data:blog.pageType == "item"'><h3>Bu Yazıyı Paylaşın;</h3>Yazı Linki:&lt;input type=&quot;text&quot; size=&quot;60&quot;onclick=&quot;javascript: this.select()&quot;value=&quot;<data:post.url/>&quot; /&gt;<br/>Site kodu: &lt;input type=&quot;text&quot;size=&quot;60&quot; onclick=&quot;javascript:this.select()&quot; value=&quot;<aexpr:href='data:post.url'><data:post.title/></a>&quot;/&gt;<br/>Forum kodu: &lt;input type=&quot;text&quot;size=&quot;60&quot; onclick=&quot;javascript:this.select()&quot;value=&quot;[URL=<data:post.url/>]<data:post.title/>[/URL]&quot;/&gt;<br/></b:if>

Blogger için bu yazıyı paylaşın eklentisi hazır. Artık içeriklerinizin altında gözükecektir.

0 yorum

Yorum Gönder