0 Blog altına ve Üzerine kayan son yazılar eklentisi

1 Eylül 2012 Cumartesi günü yazıldı.
Blog altına ve Üzerine kayan son yazılar eklentisi

Blogunuzun altına veya üzerine kayan son yazılar eklentisi ekleyerek Son yazmış olduğunuz yazılarınızın daha hızlı index almasını, linkler ile seo uygulanmasını ve hoş bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz. blogunuza kayan son yazılar eklentisini ekleyerek bunların hepsini elde edebilirsiniz tabiki bunun yanında bu eklentinin daha bir çok yararı var.Biraz görünümünden bahsedecek olursak. Bloggerda blogunuzun üzerine kayan son yazılar eklentisini ekleyerek sayfa açıldıktan sonra site üzerinde sola doğru kayan son yazılarınızı görebilirsiniz. Tabiki bu eklentide kaç adet yazı geçeceği size kalmış. Ayrıca isterseniz bu eklentiyi blogunuzun altınada ekleyebilirsiniz.

Adım 1: Blogger kullanıcı paneline giriş yapın. > yerleşim > gadget ekle > Html/javascript<<<

Adım 2: Aşağıdaki kodları oraya yapıştırıyoruz ve kaydediyoruz.


<script type="text/javascript">var hn_url_blog = "http://webmastersaati.blogspot.com";var hn_jumlah_post = 5;var hn_warna_latar = "#EEEEEE";var hn_warna_garis = "#000000";var hn_posisi = "top";var hn_tampilkan_judul = true;var hn_backlink = true;</script><script src=" http://yourjavascript.com/5214025955/headlinenews.js?attredirects=0&d=1 "></script>

 Not: Kırmızı ile yazdığım kodları aşağıda açıkladım. Kendinize Göre değişiklik yapabilirsiniz.

* Webmastersaati.blogspot.com = Bu adres Yerine kendi blogunuzun adresini yazın.

* 5 = bu sayı yerine herhangi bir sayı eklerseniz eklentide son yazdığınız yazılar o sayı kadar çıkar. (5 yazarsanız 5 tane son yazdığınız yazı çıkacaktır).

* top= Bu kod yerine bottom yazarsanız kayan son yazılar eklentisi blogunuzun altında belirecektir.

0 yorum

Yorum Gönder