0 Blogger kodları çerçeve içine almak

3 Eylül 2012 Pazartesi günü yazıldı.
Blogger kodları çerçeve içine almak

Merhaba arkadaşlar. Bazı arkadaşlarımız birkaç gündür bana mesaj gönderiyorlar ve blogger için kod çerçevesi yapımı hakkında bilgi istiyorlar. Aslında googleda aradığımızda çok sayıda kodları çerçeve içerisine almak ile ilgili konu çıkıyor. Yalnız bazıları çok basit bazıları ise çok zahmetli şeyler ve çoğuda işe yaramıyor.Ben sizlere sadece bir kod ile kodlarınızı nasıl çerçeve içerisine alabileceğinizi anlatıcam.Ve böylece konularınızda istediğiniz önemli yazıları ve kodları çerçeve içine alabileceksiniz.

Aslında çok basit bir şekilde kod çerçevesi yapabilirsiniz, 

Blogspot Kod çerçevesi yapımı: Yeni açtığınız konularda bir kodu çerçeve içine almak istiyorsanız burayı dikkatlice okuyun aşağıda vereceğim kodu çerçeve içerisine almak istediğiniz her kod için bloggerda konu açarken sol üst köşede oluştur kutusunun sağında bulunan html kutusuna tıklayarak vereceğim kodu yazın ve oluştur kutusuna tıklayarak içerisine yazacağınız kodları yazınız. (kesinlikle çerçevenin içerisine html sayfasında kod yazmayın yoksa kodlar görünmez Html'nin solunda bulunan oluştur kutusuna tıklayarak çerçevenizin içerisine kodu yazın).

Çerçeve kodu: 
<pre style="background-color: #ebf3fb; border: 2px dashed rgb(235, 243, 251); overflow: auto; padding: 5px; text-align: justify; width: 629.6333618164063px;">Buraya Kod<span style="font-size: 12px; line-height: 14px;"></span></pre>f


Videolu Anlatım: 


Not= Arkadaşlar Yazılar görünmüyo olabilir siz yalnızca bloggerde yaptıklarımı izlerseniz anlıycaksınız ayrıca yukarıda yazanlardan zaten kolayca yapabilirsiniz.

Kısaca anlatım: Verdiğim çerçeve kodunu kopyalayın ve bloggerda konu yazarken html bölümüne yapıştırın sonra oluştur bölümüne gelin çerçeve hazır. Çerçevenin içerisine istediğiniz yazıyı yazın.

0 yorum

Yorum Gönder