2 Blogger iletişim Formu eklemek

4 Eylül 2012 Salı günü yazıldı.
Blogger iletişim Formu eklemek


Merhaba arkadaşlar. Bloggerda iletişim formu eklemek için bir çok site mevcut bu sitelerden hazır kod ile blogunuza veya sitenize iletişim formu ekleyebiliyorsunuz.Hatırlıyorumda bende bloguma iletişim formu eklemek için az uğraşmamıştım. İletişim formu dediysem eklemesi çok basit fakat görünümleri sitenin tasarımını bozuyordu ve bu benim hoşuma gitmiyordu.Şimdi size vereceğim site ile çok güzel bir iletişim formu hazırlayabilir ve blogunuza ekleyebilirsiniz.
Öncelikle https://www.response-o-matic.com/sys/user/signup adresine giriyoruz. Karşımıza bir kayıt olma formu çıkıcak kutuları sırasıyla Ad- Email adresi - Şifre ve tekrar şifremizi yazarak dolduruyor ve sign up kutusuna tıklıyoruz.Email adresimize bir posta gelicek o epostaya tıklıyoruz ve içerisindeki linke tıklayarak tekrar siteye yönlendiriliyoruz.Artık siteye giriş yaptık şimdi iletişim formumuzu hazırlıycaz.Açılan sayfada 2 kutu var bu kutuların sağ tarafındaki edit kutusuna tıklayarak adlarını değiştirebilirsiniz.Ayrıca add Question kutularına tıklayarakda yeni kutular açabilirsiniz.
İletişim formunda görülecek kutularınızı ayarladıktan sonra continue'ye tıklıyoruz ve ayarlar sekmesine geliyorsunuz.Buradan sadece yapmanız gereken E-mail kutusuna tik atmak (zaten işaretliyse dokunmayın) Email'in altında 2 kutu var To: ve Subject.

To: yazan kutuya iletişim formundan gönderilen mesajların gelmesini istediğiniz email adresini yazın.
Subject: yazan kutuya ise iletişim formunuzun adını yazın.
Ve son olarak continue'ye tıklayarak kod sayfasına gidiyoruz. bu sayfadaki kodları kopyalayarak blogunuzda iletişim formunu koymak istediğiniz sayfaya yapıştırıyorsunuz.

2 yorum

WebmasterOzel dedi ki... @ 2 Ocak 2013 15:01

Gerçekten çok teşekkür ederim ne zamandır arıyorum ama grafiklere uyan bi tek bunu buldum

Unknown dedi ki... @ 20 Ocak 2013 17:30

Teşekkür ederim :)

Yorum Gönder