0 Okul ve Evde Rengarenk Çocuk saatleri

10 Eylül 2012 Pazartesi günü yazıldı.

Okul ve Evde Rengarenk Çocuk saatleri

Çocuklarınıza zaman kavramını takip edebilmesi için, saatleri öğrettiğinizde veya saati kolay öğrenmesini istediğinizde atacağınız en iyi adım, ona çocuk ruhuna hitap edebilecek bir çocuk saati almanızdır. 
Çocuk saatleri, canlı renklerden tasarlanan, ışıltılı camlardan oluşan, farklı akrep ve yelkovan ile bütünleşen, ilgi çekici saat modelleri arasında yer alıyor. Çocuğunuza saat alacağınız zaman dikkat etmeniz gereken birkaç küçük nokta var. Örneğin çocuğunuza büyük duvar saatleri gibi bir saat almak yerine, küçük bileğini rahatsız etmeyecek küçük ebatlar da ama çok dikkat çekici bir saat alabilirsiniz. Bileğini terletmeyecek, kaşındırmayacak bir kordon seçmelisiniz. Ayrıca saatin rakamlarının büyük ve canlı renkli olması çocuğunuzun saati daha kolay öğrenmesini sağlar. Alacağınız saatin ekranın cam olmaması, çocuk için daha güvenli olur. Zira düşme esnasında camın kırılması ve çocuğunuza zarar vermesi riski vardır. 
Çocuk saatleri almak istediğinizde, kız çocukları için renkli, bebek resimli, çiçek figürlü
saat modelleri bulabilir, erkek çocukları için mavi renklerin hakim olduğu futbol ve araba simgelerinin olduğu bir saat modeli tercih edebilirsiniz.




0 yorum

Yorum Gönder