2 Blogspot Resimli Kategori Oluşturmak

27 Eylül 2012 Perşembe günü yazıldı.
Blogspot Resimli Kategori Oluşturmak

Blogger resimli kategori oluşturmak, blogunuza kategori oluştururken yazı yerine resim kullanmak çok daha ilginç olabilir. Örneğin blogger eklentileri yerine bir blogger resmi ve üzerinde eklenti yazan bir resim koyduğumuzda çok daha hoş olacağı kesin. Bloggerda resimli kategori eklentisi çok kolay kuruluyor ve bloggerin kendi özelliği olduğu için çok kolay bir şekilde kategoriye resim ekleyebiliyorsunuz. Örneğin çoğu kişi bloggerda normal olarak kategori eklemeyi zar zor yapabiliyor, blogger resimli kategori oluşturmak ise çok daha kolay. Şöyle açıklıyım siz kategorilerinize yeni bir link eklerken şablonunuza veya etiketlerinize eklemek için uğraşıyorsunuz.

Resimli kategori oluştururken ise sadece bilgisayarınızdan veya internetten bir resim seçmeniz yeterli. İsterseniz bu resime başlık ekleyebilirsinizde.

Adım 1: Yerleşim > Gadget ekle > Resim şeklinde sırayla tıklıyoruz ve Gadget eklerken resime tıkladığımızda ekrana bir sayfa geliyor bu sayfada sırayla başlık,resim yazısı, bağla ve resim seçme seçenekleri mevcut.

Adım 2: İlk kutuya istediğiniz başlığı yazıyorsunuz. Kategoriler yazabilirsiniz. 2. kutuya resim yazısı orayada kategoriler yazabilirsiniz veya blogger eklentileri için resim eklemek istiyorsanız resim yazısına blogger eklentileri yazmanız daha iyi olacaktır.Bağla kutusuna ise resme tıklanınca gidilecek adresi yazıyorsunuz.Son olarakta bilgisayarınızdan veya internetten bir resim seçip kaydet butonuna basıyorsunuz.

Şuanda resimli kategorimizi oluşturduk. Eğer yukarıda anlattığım gibi yapamadıysanız aşağıda resimli olarak anlattım.

► Kutuların hepsini doldurduğumuzda şu şekilde gözükecek.


2 yorum

mustafa dedi ki... @ 30 Eylül 2012 06:14

bilgi için teşekkürler gerçekten faydalı oldu.

Bengü dedi ki... @ 4 Ekim 2012 14:05

Çok teşekkür ederim çok faydasını gördüm tamda aradığım şeydi bu blogunuzu uzun zamandır takip ediyorum çokta beğeniyorum Paylaşımlarınızı 4 gözle bekliyoruzz

Yorum Gönder