0 Link Kısaltma Nasıl Yapılır?

31 Ekim 2012 Çarşamba günü yazıldı.



Link Kısaltma Nasıl Yapılır , link kısaltma işlemi sosyal paylaşım sitelerinde arkadaşınıza bir sitenin linkini gönderdiğinizde karakter kısıtlama işlemi yüzünde linkleriniz gönderilmez veya bazı durumlarda çok link göndermeniz sebebi ile artık sosyal paylaşım sitelerinde link gönderemezsiniz işte link kısaltma siteleri bu işe yarıyor link kısaltma siteleri arasında en çok kullanılan site Bit.ly diyebiliriz.

Bir sitenin , fotoğrafın veya videonun linkini kısaltmak için bit.ly gibi bir link kısaltma sitesinde linkini kısaltacağınız sitenin ismini oradaki kutucuğa yazarak shorten kutusuna basmanız yeterli olacaktır. Sitenin linki anında kısalacak ve linki size gösterecektir copy kutucuğuna tıklayarak linki kopyaladıktan sonra o link ile linkini kısalttığınız siteye girebilir ve bilgilerini arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Link kısaltma sitelerinin amacı ise kötü ve çirkin isimli sitelerin isimlerini kısaltmak ve değişik bir link hale getirerek o linkten linki kısalttığınız siteye yönlendirme yapmak bu şekilde birçok siteye link kısaltma işlemi yapılmıştır. Link kısaltmak ücretsiz bir servistir. Bu şekilde affilate linklerinizi kısaltabilir ve bu linki herhangi bir paylaşım sitesinde paylaşarak tıklayanların reklam sitenize yönlenmesini sağlayabilir ve kazanç elde edebilirsiniz.

0 yorum

Yorum Gönder