2 Resimlere Alt Etiketi Eklemek

5 Kasım 2012 Pazartesi günü yazıldı.



Merhaba arkadaşlar. Bu yazımızda sizlere Resimlere nasıl alt etiketi ekleyebileceğimizi anlatacağız.
Öncelikle resimlere neden alt etiketi eklemeliyiz? : Blogger yazılarınızı paylaşırken içerisine resim eklemenize izin veriyor fakat bu resimlere alt etiketi eklemezseniz seo oranınız düşecektir. Ve en önemlisi sayfa açılış hızınız düşecektir. Blog'a resim eklerken doğru resim seçmelisiniz. Çünkü sitenizin belli bir seo yüzdesi vardır.

(Çeşitli webmaster araçlarında sitenizin seo analizini yapabilirsiniz). İlk olarak sitenizin seo analizini yapmanızı tavsiye ederim. Seo analizi yapılırken size resmin alt etiketi ile ilgili bir yazı gösterecektir. Orada hangi resimlerin etiketi olmadığını ve seo'nuzun % kaç olduğunu size gösterir. Kısacası Zararları olarak seo ve hit kaybı diyebiliriz.

Şimdi Alt etiket'inin Yararlarına geçelim;
Blog'unuzdaki resimlere alt etiketi eklediğiniz zaman Sitenizin Seo oranı yükselecek ve arama motorlarında birkaç sayfa birden atlayarak belki de ilk sayfalara gelme şansı bulacaksınız. Bunun yanında ilk sayfalara geldiğinizde hem hitiniz artacak hemde ziyaretçiler geldiği zaman sayfa görünümü, ziyaretçinin sitede kalma zamanı ve buna bağlı olarak da alexa'nızda müthiş bir yükseliş olacaktır.Ayrıca resimlere etiket eklediğinizde görsellerden o etiket ile resim arayan bir kişi dolaylı olarak resme tıkladığında direkt olarak site'nize girecek ve tekrar hit kazanacaksınız.

2 yorum

oya dedi ki... @ 6 Kasım 2012 17:38

Teşekkürler ya bende düşünüyodum bu ne işe yarıyor diye

Berk ÇAM dedi ki... @ 9 Kasım 2012 13:00

krdşm kunun altında devam et yazıyor ben onu istiyorun Nasıl Yapıyorsun Konu açarak anlatırsan sevinirim

Yorum Gönder