0 Siteye Banner Ve Logo Nasıl Yapılır

17 Kasım 2012 Cumartesi günü yazıldı.


Siteye Banner Ve Logo Nasıl Yapılır , Web site ve blog sahipleri sitelerine logo arayışı içindeler fakat hazır logolar çok basit olduğu için herkes kendi logosunu kendi yapmak istiyor. Aslında logo ve banner yapmak çok kolaydır. Hazır logo programları ile kolayca sitenizin sloganı için bir logo ve banner yapabilir ve png (şeffaf) bir şekilde kaydederek sitenize yükleyebilirsiniz.

Bir Web sitenize En kolay şekilde logo yapabileceğiniz program sothink logo maker adlı hazır logo programıdır. İçerisinde bulunan hazır site logolarının sloganlarını ve logoları değiştirebilir ve siteniz için harika bir logo yapabilirsiniz. Bunun haricinde kendiniz profesyonel olarak bir logo yapmak istiyorsanız photoshop cs5 gibi bir program sizin için çok iyi olacaktır.

Photoshop ile hem kendinize logo , banner ve tasarımlar yapabilir hemde kendinizi geliştirerek bir grafik tasarım olabilirsiniz Ve bu meslek sayesinde ücretli çalışmalar yapabilirsiniz. Logo yapmak için sothink logo maker veya photoshop programını indirin ve sitenizin logosunu düşünün sitenize benzer sitelerin logolarına bakın aynı şeyi yapmayın ama aklınızda biraz şekillensin sitenin içeriği ile ilgili bir logo yapmalısınız.

0 yorum

Yorum Gönder