2 Wordpress Meta Tag Nasıl yapılır

7 Aralık 2012 Cuma günü yazıldı.



Wordpress Meta Tag nasıl yapılır, wordpress keni panelinde bir eklentiler menüsü kurmuştur ve eklentileri sadece admin panelinde eklentiler menüsü altına eklenerek wordpress blog'a kurulabiliyor. Öncelikle Wordpress blog'larda meta tag için bir optimizasyon yoktur , fakat arama motorlarında blogger tabanlı sitelerin şablonlarında bulunan meta tag'ların çok önemli olduğunu ve arama motorlarında siteyi çok iyi yerlere getirebileceğini bu meta tag'ların olmadığında sitenin arama motorunda kaybolabileceğini bile biliyoruz. Peki Wordpress Blog'larında neden meta tag'lar yok. ilk cümlelerimizde de söylediğimiz gibi admin panelinde bulununa eklentiler menüsünden istediğiniz eklentiyi ekleyebiliyorsunuz ve bütün blog'lara göre çok daha kolay bir şekilde hiçbir kodla uğraşmadan. Wordpress'te meta tag'ları eklemek için hangi eklenti lazım? Meta tag'lar için oluşturulmuş All in one seo Pack  adlı eklenti sayesinde bütün meta tag'ları sorunsuz bir şekilde otomatik olarak wordpress blog'umuza ekleyebiliyoruz.

All in One seo Pack eklentisi nasıl Yüklenir?

İlk olarak All in One seo Pack eklentisini http://downloads.wordpress.org/plugin/all-in-one-seo-pack.zip buradan bilgisayarımıza indiriyoruz.
Eklenti indikten sonra dosyaları çıkararak  /wp-content/plugins 'e  dosyaları atıyoruz. Daha sonra Wordpress panelimize girerek eklentiler menüsünden All in one seo pack eklentisini aktifleştiriyoruz. Bu Eklenti artık sizin bulunduğunuz ana sayfa , ana sayfa başlığı ve yazı başlıklarını meta tag'lara uygun hale getirecek. Fakat 1-2 işlem daha yapmamız gerekiyor.

All in One Seo eklentisindeki Ana sayfa Başlığı: Ana sayfanın başlığı, Ana sayfa Açıklaması: Sitenizin içeriği hakkında bilgi Ana sayfa Anahtar Kelimeleri: Sitenizin anahtar kelimeleri şeklinde doldurmalısınız. Eklenti bu kadar..

2 yorum

WordpressBlog dedi ki... @ 8 Aralık 2012 15:02

sizlere gerçekten çok teşekkür ediyorum şimdiye kadar hep wordpress blog kullandım fakat sizin sitenize rastladıktan sonra blogspot açma isteğim geldi eklentiler falan hepsi çok süper tekrar çok teşekkür ediyorum

Murat dedi ki... @ 9 Aralık 2012 13:56

Acaba blogger seo içinde böyle hazır bir eklenti mevcutmudur

Yorum Gönder